БГ EN
БМБ ООД
За нас
Рехабилитация и кинезитерапия
За децата
Фитнес
Платформи и рампи за инвалиди
Контакти
     
 
Архитектурните бариери и осигуряване достъп на хората с
 
 
увреждания в домовете или обществените сгради
 
     
 

БМБ ООД е представител на Vimec - Италия от 2001 г.

Вече 30 години фирмата Vimec произвежда пълна гама подемни устройства за преодоляване на архитектурни бариери по един безопасен и комфортен начин. Предназначени за хората със специфични потребности, тези устройства са с изключително високи критерии за безопасност, лесни за употреба, заемат малко място и не нарушават архитектурния план на сградата. Проектират се за всеки отделен случай и са подходящи за инсталиране както вътре в сградата, така и на открито. Vimec е лидер в Италия и заема голям пазарен дял в Европа, има солидни позиции в Австралия, Русия, Китай и страните от Америка.
Като представител на Vimec, фирма БМБ ООД проектира, монтира и извършва сервизна дейност. Досега в България са монтирани близо 100 броя стълбищни и вертикални подемни устройства (платформи) за инвалиди. Наши клиенти са Парламента, Президенството, министерства и областни съдилища, Метрополитена, културни домове и др.

При решаване на проблемите с достъпната среда БМБ ООД е доказала своите умения, професионализъм и коректност. Високо ценим нашите клиенти и се стараем да предложим най-ефективното решение.

 
     
   
Начало Контакти За нас Рехабилитация и кинезитерапия За децата Фитнес Платформи и рампи за инвалиди